FOOTY ZUIDAS

ZOMERCUP

Voetballen tijdens de zomerstop? Bij Footy kan het. Je speelt elke week een partijtje tegen een ander team. Vorm een team met 7 vrienden of collega’s en wij zorgen dat jij iedere week lekker kan voetballen.

 


 

De 7 tegen 7 competitie is ideaal voor bedrijven en vrienden. Dames opgelet – er is dit jaar ook een 5v5 vrouwencompetitie!

  • Strakke organisatie
  • Hoge kwaliteit faciliteiten
  • Gezellige derde helft

 


 

Het gaat bij Footy om spelbeleving en ontspanning. We zorgen met behulp van divisies ervoor dat je qua nivo wordt ingedeeld. Scroll verder of laat je gegevens achter voor meer informatie over jouw avondje voetbal!

Doe mee met de Footy Zuidas Zomercup!

TEAM UP. PLAY FOOTY

Gelijk vanuit je werk naar het veld! Speel de stress van je af. Alles is geregeld zodat jij je op de wedstrijd kan richten.
Ruim 800 teams gingen je voor. Bedrijven als PwC, Adidas en Vodafone doen al mee. Sluit aan bij hét bedrijfsvoetbal van Nederland!
Finale op laatste avond is inclusief BBQ. Vele prijzen en fotograaf maken het tot onvergetelijke afsluiting.  Oftewel meedoen!
Sportpark Zuidas is gelegen onder de rook van de Zuid-As. Er is een nieuw ingericht clubhuis die voorziet in een gezellige derde helft. Het is op loopafstand van Station Zuid en je kunt naast het veld parkeren.

LOCATIES