Menu

Een potje ballen als bedrijfsuitje in Utrecht

Team building is een cruciaal onderdeel van een succesvolle onderneming. Buiten de werkomgeving de sociale banden aanhalen, leidt binnen de werkomgeving tot verbeterde prestaties. Een bedrijfsevenement met een voetbaltintje zou hiervoor weleens de perfecte omkadering kunnen zijn. In een gezellige sfeer en op toplocaties die zich vaak op een steenworp van jouw bedrijf bevinden, organiseren wij een bedrijfsevenement op maat waarbij teamspirit, teambuilding en plezier centraal staan. En dat volledig in het teken van het spelletje met de bal!

Dankzij ons unieke voetbaltoernooi concept, krijgen je werknemers en je onderneming een energetische boost. Aarzel niet om ons te contacteren zodat we samen de weg naar jullie doel kunnen bepalen.

Bedrijfsevent
Ervaring
Footy heeft ons geholpen een voetbaltoernooi te organiseren voor 84 mensen. Ik hield er echt van hoe Footy zich helemaal inzette om te verzekeren dat alle deelnemers een te gekke tijd hadden. Hartelijk bedankt voor deze geweldige samenwerking! Bertram Welink, Northern Europe Marketing Manager - Bing Ads (Microsoft)

Nieuw of heb je al een account?

Maak hier een account aan om je team te registeren.

  • Hidden
  • Hidden

Informatie aanvragen