Menu

“Je gaat hier fanatieker met elkaar om”

Wat is er leuker dan na het werk gezellig met collega’s een balletje trappen? Dankzij het 7 tegen 7 bedrijfsvoetbal Groningen van Footy krijg je nu de kans om je beste Messiaanse bewegingen boven te halen en je hardwerkende tegenstanders van andere bedrijven op een panna te trakteren. Bedrijfsvoetbal Groningen is een leuke manier om de team spirit op het werk op informele wijze een bruisende boost te geven en om elkaar ook buiten het werk beter te leren kennen. Ontdek nu zelf wat bedrijvenvoetbal Groningen voor jou en je collega’s kan betekenen!

Doordeweekse partijtje voetballen met vriendenteam

Niet alleen drinken doe je met mate(n), maar ook voetbal en maten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vriendenvoetbal is de ideale voetballende oplossing voor al wie geen volledig elftal meer op de been krijgt, voor wie een doordeweekse voetbalcompetitie de ideale agendavuller is en voor wie houdt van het laagdrempelige karakter dat vriendenvoetbal met zich meebrengt. Een groep vrienden, collega’s, huisgenoten of een individu… vriendenvoetbal is vast iets voor u!

 

Bekijk locatie
footy-gallery-9

De beste locatie in Groningen

Een te gek voetbaltoernooi verdient natuurlijk te gekke faciliteiten. Gedreven door een onvergetelijke 7 tegen 7 competitie op te zetten, gingen we in Groningen op zoek naar de beste sportterreinen met parkeerruimte en de coolste clubhuizen met kleedkamers. Dit resulteerde in de de locatie die bedrijfsvoetbal Groningen ook bij jouw bedrijf in de buurt mogelijk maken. Sportpark de Parrel krijgt de eer en het genoegen om jou en je collega’s als ware voetbalhelden te ontvangen.

Bestaande speler of nieuw?

Inloggen

Heb je al een account bij FOOTY log dan hier in.

Wachtwoord vergeten

Nieuw

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen