Menu

Doe mee vanaf 5 oktober!

Wat is er leuker dan na het werk gezellig met collega’s of vrienden een balletje te trappen? Dankzij het 7 tegen 7 bedrijfsvoetbal Rotterdam van Footy krijg je nu de kans om je beste Messiaanse bewegingen boven te halen en hardwerkende voetballers op een panna te trakteren. De competitie voor bedrijven & vrienden is een leuke manier om de team spirit op informele wijze een bruisende boost te geven en om elkaar buiten werk beter te leren kennen. Ontdek nu zelf wat bedrijfsvoetbal Rotterdam voor jou en je collega’s kan betekenen!

Beleef het Footy effect!

Niet alleen drinken doe je met mate(n), maar ook voetbal en maten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vriendenvoetbal is de ideale voetballende oplossing voor al wie geen volledig elftal meer op de been krijgt, voor wie een doordeweekse voetbalcompetitie de ideale agendavuller is en voor wie houdt van het laagdrempelige karakter dat vriendenvoetbal met zich meebrengt. Een groep vrienden, collega’s, huisgenoten of een individu… vriendenvoetbal is vast iets voor u!

 

Bekijk locatie

De beste locatie in Rotterdam

Een te gek voetbaltoernooi verdient natuurlijk te gekke faciliteiten. Gedreven door een onvergetelijke 7 tegen 7 competitie op te zetten, gingen we in Rotterdam op zoek naar de beste sportterreinen met parkeerruimte en de coolste clubhuizen met kleedkamers. Dit resulteerde in de locatie die bedrijfsvoetbal Rotterdam ook bij jouw bedrijf in de buurt mogelijk maken. Sportpark Kralingen-Crooswijk krijgt de eer en het genoegen om jou en je collega’s als ware voetbalhelden te ontvangen.

Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Gedaan met tweemaal per week trainen en op een verre bestemming het weekend je voetbalwedstrijd afhaspelen.

Begint het al te kriebelen? Trek je stoute voetbalschoenen dan aan een ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! Wij wachten op jou!

Ben je al bij Footy geregistreerd? .

Inschrijven

Goed zo. Je bent weer een stap dichterbij een Footy ervaring.
Laat je gegevens achter voor meer informatie!
  • Contactgegevens