Menu
Altijd al in teamverband willen spelen? Bij onze 7v7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!

Bedrijfsvoetbal Rotterdam

Wat is er leuker dan na je werk met collega’s & vrienden een balletje trappen? Dankzij Footy voor Bedrijven & Vrienden krijg je nu de kans je beste Messiaanse bewegingen boven te halen.

De doordeweekse voetbalcompetitie van Footy is een leuke manier om de team spirit op informele wijze een bruisende boost te geven. Ontdek nu wat Footy voor jou, je vrienden & collega’s kan betekenen.

Vriendenvoetbal

Vriendschappelijk potje voetballen in competitieverband
Niet alleen drinken doe je met mate(n), maar ook voetbal en maten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Vriendenvoetbal is de ideale voetballende oplossing voor al wie geen volledig elftal meer op de been krijgt, voor wie een doordeweekse voetbalcompetitie de ideale agendavuller is en voor wie houdt van het laagdrempelige karakter dat vriendenvoetbal met zich meebrengt. Een groep vrienden, collega’s, huisgenoten of een individu… vriendenvoetbal is vast iets voor u!

Volgende Competitie
footy-gallery-8
Toplocatie!
Kralingen-Crooswijk
Maandag, woensdag en donderdagavond
7 tegen 7 voetbal
Gezellige 3e helft
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Gedaan met tweemaal per week trainen en op een verre bestemming het weekend je voetbalwedstrijd afhaspelen.

Begint het al te kriebelen? Trek je stoute voetbalschoenen dan aan een ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! Wij wachten op jou!

Nieuw of heb je al een account?

Maak hier een account aan om je team te registeren.

  • Hidden
  • Hidden

Informatie aanvragen