Menu
Altijd al in teamverband willen voetballen? Bij onze 5 tegen 5 of 6 tegen 6 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Modern & Stoer Sportcomplex

Footy Park is ingericht om haar spelers & bezoekers zo goed mogelijk te faciliteren. Ons doel is dat jouw prestaties op het veld geen strobreed in de weg wordt gelegd.

In totaal liggen er 2 velden voor 6 tegen 6 en 3 veldjes voor 5 tegen 5, ook wel speedsoccer of 5-aside genoemd. In het aangrenzende clubhuis met moderne sports bar heb je uitzicht over de voetbalvelden om goed te kunnen zien Where The Magic Happens!

Op maandag t/m vrijdagavond worden competities gespeeld voor bedrijven, vrienden, vrouwen en studenten. Je kunt ook een veldje huren of een evenement organiseren. Je snapt het al, we staan voor alles open. Maak hieronder een keuze uit jouw soort activiteit.

Bedrijfsvoetbal
Bedrijfsvoetbal
Studenten voetbal
Studenten voetbal
Vrouwenvoetbal
Vrouwenvoetbal
Kinderfeestje
Kinderfeestje
Bubbelvoetbal
Bubbelvoetbal
Vrijgezellenfeest
Vier feest
Bedrijfsevenementen
Bedrijfsevenementen
Archery Tag
Archery Tag
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Nog even extra trainen voor de komende wedstrijd?
Huur een veldje
Contactgegevens

Footy Park
Sportpark Spieringhorn 10
1043 AA Amsterdam

+31(0)6 83133380 Bekijk alle Footy locaties

FOOTY PARK

Nieuw of heb je al een account?

Maak hier een account aan om je team te registeren.

  • Hidden
  • Hidden

Informatie aanvragen