Menu
Altijd al in teamverband willen voetballen? Bij onze 5 tegen 5 of 6 tegen 6 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Modern & Stoer Sportcomplex

Het eigen voetbalpark van Footy, Footy Park, is ingericht om haar spelers & bezoekers zo goed mogelijk te faciliteren. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Met schone kleedkamers en voldoende kluisjes kun je zo vanuit je werk het veld betreden.

In totaal liggen er 2 velden voor 6 tegen 6 en 3 veldjes voor 5 tegen 5, ook wel speedsoccer of 5-aside genoemd. Niet alleen de twee officiële helften maar ook de 3e helft kun je er goed vieren in de volledig uitgeruste sportsbar. Footy Park verwelkomt niet alleen met open armen spelers voor voetbalcompetities, maar ook voor overige activiteiten.

Bedrijfsvoetbal
Bedrijfsvoetbal
Studenten voetbal
Studenten voetbal
Vrouwenvoetbal
Vrouwenvoetbal
Bubbelvoetbal
Bubbelvoetbal
Vrijgezellenfeest
Vier feest
Bedrijfsevenementen
Bedrijfsevenementen
Kinderfeestje
Kinderfeestje
Archery Tag
Archery Tag
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Nog even extra trainen voor de komende wedstrijd?
Huur een veldje
Contactgegevens

Footy Park
Sportpark Spieringhorn 10
1043 AA Amsterdam

+31(0)203345808 Bekijk alle Footy locaties

Bestaande speler of nieuw?

Inloggen

Heb je al een account bij FOOTY log dan hier in.

Wachtwoord vergeten

Nieuw

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen