Menu
Altijd al in teamverband willen voetballen? Bij onze 5 tegen 5 of 6 tegen 6 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!

Modern & Stoer Sportcomplex

Het eigen voetbalpark van Footy, Footy Park, is ingericht om haar spelers & bezoekers zo goed mogelijk te faciliteren. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Met schone kleedkamers en voldoende kluisjes kun je zo vanuit je werk het veld betreden.

In totaal liggen er 2 velden voor 6 tegen 6 en 3 veldjes voor 5 tegen 5, ook wel speedsoccer of 5-aside genoemd, op jou te wachten. Niet alleen de twee officiële helften maar ook de 3e helft kun je er goed vieren in de volledig uitgeruste sportsbar. Footy Park verwelkomt niet alleen met open armen spelers voor voetbalcompetities, maar ook voor overige activiteiten.

footypark-bal
Activiteiten op Footypark
Bubbelvoetbal
Bubbelvoetbal
Vrijgezellenfeest
Vier feest
Bedrijfsevenementen
Evenementen
Kinderfeestje
Kinderfeestje
Bedrijfsvoetbal
Bedrijfsvoetbal
Studentvoetbal
Studentvoetbal
Vrouwenvoetbal
Vrouwenvoetbal
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Gedaan met tweemaal per week trainen en op een verre bestemming het weekend je voetbalwedstrijd afhaspelen.

Begint het al te kriebelen? Trek je stoute voetbalschoenen dan aan een ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! Wij wachten op jou!

Nog even extra trainen voor de komende wedstrijd?
Huur een veldje
Contactgegevens

Footy Park
Sportpark Spieringhorn 10
1043 AA Amsterdam

+31(0)203345808 Bekijk alle Footy locaties

Ben je al bij Footy geregistreerd? .

Inschrijven

Tof dat je deel wilt nemen aan de Footy competitie.
Vul je gegevens in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
  • Contactgegevens