Menu

Jeugdvoetbal Amsterdam maakt kinderen energieker en sterker

Wat is er leuker dan zaterdags met je vriendjes en klasgenootjes een balletje trappen? Dankzij het jeugdvoetbal Amsterdam van Footy krijg je nu de kans je bal skills te laten zien in een unieke setting. Jeugdvoetbal Amsterdam is een 6 tegen 6 competitie voor kinderen die op een sportieve manier hun energie kwijt willen. Met 6 tegen 6 voetbal kom je ook nog eens vaker aan de bal. Je leert omgaan met de bal en tegelijk een boost te geven aan het samen spelen zonder de verplichtingen die een normale club met zich meebrengen. Ontdek nu zelf wat footy 4 kids met jeugdvoetbal Amsterdam voor jou en je kinderen kan betekenen!

Jeugdvoetbal Amsterdam van Footy verwelkomt spelertjes om wekelijks wedstrijdjes te spelen. De begeleider van Footy leidt de wedstrijdjes elke zaterdagochtend in goede banen. Als je tussen 6 en 8 jaar oud bent meld je nu aan met je vriendjes of als individu.

De beste locatie in Amsterdam… helemaal voor kinderen
Een te gekke voetbalcompetitie verdient natuurlijk te gekke faciliteiten. Gedreven door alles wat ook maar met een voetbal te maken heeft, heeft Footy het beste sportterreinen met parkeerruimte, het coolste clubhuis met kleedkamers en unieke veldjes voor jou geregeld. Dit resulteerde in boardingveldjes die jeugdvoetbal Amsterdam het unieke effect geeft doordat de bal niet uit kan. Footy Park, krijgen de eer en het genoegen om jou en je kinderen als ware voetbalhelden te ontvangen.

 

Jeugdvoetbal Amsterdam… het hek is van de dam!

6 tegen 6 voetbal met boarding… leren omgaan met kleine ruimtes, gebruik maken van de boarding om je tegenstander te passeren of een bal over te spelen. We hebben de voorzet gegeven voor de jeugd om een voetbalcompetitie naar jouw wensen te creëren. Jeugdvoetbal Amsterdam is een competitie waar je weekend mee van start kan gaan. Let the games begin!

footy 4 kids

Ben je al bij Footy geregistreerd? .

Inschrijven

Goed zo. Je bent weer een stap dichterbij een Footy ervaring.
Laat je gegevens achter voor meer informatie!
  • Contactgegevens