Menu

Kinderfeestjes in Utrecht op Champions League-niveau

Met je handen in het haar omdat je niet weet wat aan te vangen met die ravottende rakkers die voor de verjaardag van je zoon de tuin en omstreken komen onveilig maken? Kinderfeestjes zijn een lust voor je kind, maar vaak een last voor de ouders. Footy Utrecht wil ouders daarom een handje of beter gezegd een voetje helpen door je kinderfeestjes in een waanzinnig voetbaltoernooi om te toveren. 5 tegen 5, 6 tegen 6 of 7 tegen 7 voetbal… ‘de kids’ gaan niet weten wat ze meemaken en jij kan na een geslaagde dag ’s avonds heerlijk en ontspannen je sofa induiken.

Kinderfeestjes krijgen dankzij Footy een gloednieuw voetbaljasje aan! Met onze uitstekende faciliteiten en ons warme ontvangst krijgen je kleine Messi en je toekomstige Ronaldo de kans om zich van panna tot penalty tijdens een heuse voetbalcompetitie in het zweet te werken. Dit kinderfeestje gaat ongetwijfeld een onvergetelijk plekje in de ‘hall of fame’ van je kind krijgen.

Op Footy Park kun je een heel leuk & sportief kinderfeestje vieren! Wedstrijdje spelen, balbehendigheid & toffe trucjes leren van een coach. Gaaf toch? Na afloop van je training en wedstrijd is er natuurlijk tijd en ruimte voor taart, limonade en de cadeautjes.  Voor een voetbalfeestje inclusief trainer, ranja, een echt toernooi met trofeetjes voor iedereen kost het maar €15,- per kind. Laat je gegevens achter voor meer info.

footy 4 kids

Nieuw of heb je al een account?

Maak hier een account aan om je team te registeren.

  • Hidden
  • Hidden

Informatie aanvragen