Chat with us, powered by LiveChat
Menu
7v7 Voetbal
Woensdagavond
Bedrijven & Vrienden
Eindtoernooi met BBQ

Op 10 minuten fietsen van de Jordaan ligt Sportpak Laan van Spartaan. Een modern voetbalpark in A’dam West. Het iconisch clubhuis tussen beide velden voorziet bovendien in een gezellige 3e helft. Beleef het zelf tijdens de 7×7 Zomercompetitie van Footy.

Vanaf woensdag 30 mei gaat de doordeweekse voetbalcompetitie van start. De 7tegen7 competitie duurt 12 weken en wordt afgesloten met een eindtoernooi inclusief BBQ, DJ, prijzen en teamfoto. Meld je team nu aan!

Aanmelden
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Wil je met je collega’s of vrienden strijden om de Cup? Bij onze 7tegen7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Contactgegevens

Sportpark Laan van Spartaan
Laan van Spartaan 1,
1061 MA Amsterdam

+31638032132 Bekijk alle Footy locaties

Nieuw of heb je al een account?

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen