Menu

Als voetballer realiseer je je niet dat je op loopafstand van de Zuidas aan het spelen bent op deze prachtige locatie. Deze zomer gaat de 7v7 voetbalcompetitie van Footy weer van start op de voetbalvelden op Sportpark het Loopveld. Zoals je ziet is het op natuurlijk gras en zijn ze goed onderhouden!

Vanaf 14 mei verandert de woensdag hier in jouw favoriete voetbalavond. De 7tegen7 voetbalcompetitie voor Bedrijven- en Vriendenteams gaat 14 weken lang door om te bepalen hoe hoog jouw team eindigt om je hoe dan ook te plaatsen voor het eindtoernooi inclusief BBQ, DJ, prijzen etc. Meld je team nu aan!

Meld mijn team aan!
7v7 Voetbal
Woensdagavond
Bedrijven & Vrienden
Eindtoernooi met BBQ
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Wil je met je collega’s of vrienden strijden om de Cup? Bij onze 7tegen7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Contactgegevens

Sportpark het Loopveld
Aanloop 3,
1183 SZ Amstelveen

+31638032132 Bekijk alle Footy locaties

Nieuw of heb je al een account?

Maak hier een account aan om je team te registeren.

  • Hidden
  • Hidden

Informatie aanvragen