Menu

Footy landt eindelijk in Noord! Elke Amsterdammer weet dat het pontje eigenlijk wel meevalt en dat je er bent voor je het weet. Vandaar dat Footy met deze voetbalclub op Sportpark Schellingwoude de stap naar het voetbalveld nog kleiner maken. De competitie staat open voor bedrijven, vrienden en studenten. Iedereen die wil voetballen is welkom!

Vanaf dinsdag 1 mei gaat de doordeweekse voetbalcompetitie van start. De mix van Bedrijven- en Vriendenteams zorgen er voor dat er zeker geen corporate sfeer hangt. De 7tegen7 voetbalcompetitie duurt 10 weken en wordt afgesloten met een groot eindtoernooi inclusief BBQ, DJ, prijzen en teamfoto. Meld je team nu aan!

Meld mijn team aan!
7v7 Voetbal
Dinsdagavond
Bedrijven & Vrienden
Bedrijfsvoetbal
Eindtoernooi met BBQ
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Wil je met je collega’s of vrienden strijden om de Cup? Bij onze 7tegen7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Contactgegevens

Sportpark Schellingwoude
Schellingwouderdijk 220
1023 NL Amsterdam

+31638032132 Bekijk alle Footy locaties

Bestaande speler of nieuw?

Inloggen

Heb je al een account bij FOOTY log dan hier in.

Wachtwoord vergeten

Nieuw

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen