Chat with us, powered by LiveChat
Menu

In Amsterdam Oost ligt op 10 minuten lopen afstand van Amstel Station Sportpark Drieburg & Middenmeer. Hier biedt Footy jou de keuze uit de 7×7 competitie voor Studenten of voor Bedrijven & Vrienden.

Studentenvoetbal

De 7×7 voetbal studentencompetitie op Sportpark Drieburg is jouw oplaadpunt om de studieweek goed te beginnen. Met een gezellig clubhuis naast het kunstgrasveld is dit dé plek voor studentenvoetbal. Schrijf je in als team of als individu en wij zoeken een team voor je.

Bedrijfsvoetbal

De 7×7 voetbalcompetitie voor Bedrijven & Vrienden vindt plaats op Sportpark Middenmeer. Op deze uitnodigende toplocatie ligt het clubhuis pal naast het kunstgras. Ook perfect voor de 3e helft. Vorm een team met vrienden of collega’s en schrijf je in!

 

Meld mijn team aan!
Studentenvoetbal
Studentenvoetbal
Voor Bedrijven & Vrienden
Bedrijfsvoetbal
7x7 voetbal
Maandagavond
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Contactgegevens

Sportpark Drieburg
Drie Burgpad 3
1097 HK Amsterdam

Sportpark Middenmeer
Radioweg 96,
1098 NJ Amsterdam

Drieburg

Middenmeer

 

Nieuw of heb je al een account?

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen