Menu

Op 10 minuten lopen van zowel Amstel Station als Science Park ligt Sportpark Drieburg. De nieuwe kunstgrasvelden en het gezellige clubhuis scheppen de ideale omstandigheden voor een fantastische voetbalavond!

Studentenvoetbal op maandagavond

Maandagavond is de 7×7 studentencompetitie voor Studenten! De Voetbal Competitie is jouw oplaadpunt om de week goed te beginnen. Doe mee met de volgende ronde en het volgende rondje!

Bedrijfsvoetbal op woensdagavond

Vanaf woensdag 6 juni begint hier de 7×7 zomercompetitie voor Bedrijven & Vrienden. De reeks van 10 weken wordt afgesloten met een groot eindtoernooi met BBQ, DJ en prijzen.

Vrouwenvoetbal

Vanaf woensdag 6 juni heten we dames in Amsterdam van harte welkom mee te doen met de 7v7 voetbalcompetitie voor vrouwen! De reeks zal 11 weken duren met een eigen eindtoernooi met BBQ, DJ en een trofee voor de Woman of the League!

Meld mijn team aan!
Studentenvoetbal
Studentenvoetbal
Voor Bedrijven & Vrienden
Bedrijfsvoetbal
Vrouwenvoetbal
Vrouwenvoetbal
Woensdagavond
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Contactgegevens

Sportpark Drieburg
Drie Burgpad 3
1097 HK Amsterdam

Bestaande speler of nieuw?

Inloggen

Heb je al een account bij FOOTY log dan hier in.

Wachtwoord vergeten

Nieuw

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen