Chat with us, powered by LiveChat
Menu
7v7 Voetbal
Dinsdagavond
Bedrijven & Vrienden
Eindtoernooi met BBQ

Footy is in Noord! Elke Amsterdammer weet dat het pontje eigenlijk wel meevalt, vandaar dat Footy met de voetbalclub op Sportpark Schellingwoude de stap naar het voetbalveld nog kleiner maakt. De competitie staat open voor bedrijven, vrienden en studenten. Iedereen die wil voetballen is welkom!

Vanaf dinsdag 29 mei gaat de doordeweekse voetbalcompetitie van start. De 7tegen7 voetbalcompetitie duurt 10 weken en wordt afgesloten met een groot eindtoernooi inclusief BBQ, DJ, prijzen en teamfoto. Meld je team nu aan!

Aanmelden
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Wil je met je collega’s of vrienden strijden om de Cup? Bij onze 7tegen7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Contactgegevens

Sportpark het Loopveld
Aanloop 3,
1183 SZ Amstelveen

+31638032132 Bekijk alle Footy locaties

Nieuw of heb je al een account?

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen