Chat with us, powered by LiveChat
Menu

Vanaf de laatste week van mei gaat het voetbalfeest los. De Footy zomercompetitie op Arsenal belooft weer een groots en spannend voetbalevenement te worden. Gelegen naast het Olympisch Stadion glooien de mooie kunstgrasvelden met idyllisch clubhuis richting het zuiden. Bij ondergaande zon voetballen op deze velden levert fenomenale momenten op, welke vanaf het dakterras met een biertje in de hand goed te bewonderen zijn!

De 7v7 competitie voor  Bedrijven- en Vriendenteams vindt plaats op maandag- en donderdagavond. Beleef deze zomer de legendarische voetbalcompetitie in volle glorie en schrijf je snel in voordat je te laat bent!

Schrijf mijn team in!
7v7 Voetbal
Maandagavond (Donderdag uitverkocht)
Voor Bedrijven & Vrienden
Bedrijfsvoetbal
Eindtoernooi incl. BBQ
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Wil je met je collega’s of vrienden strijden om de Cup? Bij onze 7tegen7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Contactgegevens

Sportpark Arsenal
IJsbaanpad 50
1076 CV Amsterdam

+31638032132 Bekijk alle Footy locaties

Nieuw of heb je al een account?

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen