Menu
7v7 Voetbal
Maandag avond
Kunstgras
Gezellig Clubhuis

Een goed begin is het halve werk. Speel daarom elke maandagavond de 7×7 competitie op Sportpark Sloterdijk. Op 10 minuten lopen van Station Sloterdijk ligt het oer-Amsterdamse Sportpark. Vanaf het dakterras van deze gerenoveerde club kun je je tegenstander goed analyseren. Al is spelbeleving en progressie belangrijk, dient het dakterras ook prima als plek voor de 3e helft.

De mix van Bedrijven- en Vriendenteams zorgt dat op het bedrijfsvoetbal  zeker geen corporate sfeer hangt. Met de gemoedelijke sfeer die dit sportpark aan de Amsterdamse Ring zo typeert, wordt voetballen nog leuker!

footy-gallery-12
Bedrijfsvoetbal met collega's & vrienden
Bedrijfsvoetbal
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Wil je met je collega’s of vrienden strijden om de Cup? Bij onze 7tegen7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Contactgegevens

Sportpark Sloterdijk
De Roos van Dekamaweg 4
1061 HT Amsterdam

+31638032132 Bekijk alle Footy locaties

Sportpark Sloterdijk

Nieuw of heb je al een account?

Maak hier een account aan om je team te registeren.

  • Hidden
  • Hidden

Informatie aanvragen