Chat with us, powered by LiveChat
Menu

Vanaf maandag 13 mei

Met de komst van het voorjaar is het weer geen excuus meer. Op hoge kwaliteit natuurgras mogen jij en je team hier elke week tegen een ander team voetballen. Met een zonnetje erbij is het plaatje compleet…

Sportpark Spieringhorn, naast Station Sloterdijk, zijn de “grass roots” van Footy. Hier begon het avontuur 8 jaar geleden, 7tegen7 voetbal op halve veldjes, waar inmiddels meer dan 300 teams wekelijks aan meedoen. Wil je weten waarom? Schrijf je dan nu in!

Bedrijfsvoetbal met collega's & vrienden
Bedrijfsvoetbal
Studenten
Studentenvoetbal
Gratis parkeren
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Wil je met je collega’s of vrienden strijden om de Cup? Bij onze 7tegen7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Contactgegevens

Sportpark Spieringhorn
Sportpark Spieringhorn 10
1043 AA Amsterdam

+31638032132 Bekijk alle Footy locaties

Sportpark Spieringhorn

Nieuw of heb je al een account?

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen