Menu

Sportpark Strandvliet ligt perfect gelegen tussen Station Duivendrecht en de ArenA. Elke dinsdagavond organiseert Footy hier de 7 tegen 7 voetbalcompetitie met:

Studentenvoetbal

Met een gezellig clubhuis naast het kunstgrasveld is dit dé plek voor studentenvoetbal. De 7tegen7 voetbal competitie valt prima te combineren met je studierooster. Bekijk snel wanneer je kan meedoen!

Bedrijfsvoetbal

De 7×7 voetbalcompetitie voor Bedrijven & Vrienden op deze uitnodigende plek is jouw wekelijkse sportieve uitlaatklep. Met gratis parkeren, het clubhuis pal naast het kunstgras kun je gelijk vanuit je werk naar.  Check de eerst volgende competitie.

Volgende competitie
Studentenvoetbal
Studentenvoetbal
Voor Bedrijven & Vrienden
Bedrijfsvoetbal
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Contactgegevens

Sportpark Drieburg
Drie Burgpad 3
1097 HK Amsterdam

Sportpark Middenmeer
Radioweg 96,
1098 NJ Amsterdam

Drieburg

Middenmeer

 

Nieuw of heb je al een account?

Maak hier een account aan om je team te registeren.

  • Hidden
  • Hidden

Informatie aanvragen