Chat with us, powered by LiveChat
Menu

7v7 voetbalcompetitie deze zomer

Voetballen op het dak van IKEA? Inderdaad. Speel mee met de Footy 7×7 Zomervoetbal competitie op het dak van IKEA. Het voetbalveld brengt je spel naar een hoger nivo. Vorm een team met vrienden of collega’s en doe mee.

De mix van heren en damesteams zorgt dat er een relaxte sfeer hangt.  De zomercompetitie start woensdag 6 juni en wordt afgesloten met een groot eindtoernooi inclusief BBQ, vele prijzen en teamfoto’s. Maak een account aan en schrijf je in!

Meld mijn team aan!
7v7 Voetbal
Woensdagvond
Kunstgras
Gratis parkeren
Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energetische boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij weer je favoriete sport beoefenen? Trek je voetbalschoenen aan en ontdek de Footy magie nu zelf door je in te schrijven! De bal ligt bij jou.

Wil je met je collega’s of vrienden strijden om de Cup? Bij onze 7tegen7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!
Contactgegevens

Dak van IKEA
Rooseveltlaan 1116
3526 BT  Utrecht

+31638032132 Bekijk alle Footy locaties

Nieuw of heb je al een account?

Om prijzen en aftrapdata te zien maak eerst een account aan.

Informatie aanvragen