FOOTY UTRECHT IKEA

Voetballen tijdens de zomerstop? Bij Footy kan het. Je speelt elke week een partijtje tegen een ander team. Vorm een team met 7 vrienden en/of collega’s en wij zorgen dat jij iedere week lekker kan voetballen.

 


 

Het 7tegen7 bedrijfsvoetbal staat ook open voor vriendenteams. Na afloop van de competitie wordt een grote finale georganiseerd met BBQ, DJ, prijzen en fotograaf.

  • Strakke organisatie
  • Hoge kwaliteit faciliteiten
  • Gezellige derde helft

 


 

Kom naar het veld en trek je kicks aan. Laat je gegevens achter of scroll naar beneden voor meer informatie over jouw avondje voetbal!

Meer weten over de Footy Utrecht Zomercup...

TEAM UP. PLAY FOOTY

Gelijk vanuit je werk naar het veld! Speel de stress van je af. Alles is geregeld zodat jij je op de wedstrijd kan richten.
Ruim 800 teams gingen je voor. Bedrijven als PwC, Adidas en Vodafone doen al mee. Sluit aan bij hét bedrijfsvoetbal van Nederland!
Finale op laatste avond is inclusief BBQ. Vele prijzen en fotograaf maken het tot onvergetelijke afsluiting.  Oftewel meedoen!
Spelen op het Dak van IKEA. Ja, dat kan bij Footy. Het complex is voorzien 2 kunstgrasvelden en heeft een modern clubhuis met kleedkamers. Je bent er in 10 minuten fietsen vanaf de Neude, er zit een metro- en busstop om de hoek en je kunt er gratis parkeren. 

LOCATIES