Menu

Footy brengt voetbal naar jou

Lekker dichtbij… met vrienden, collega’s, huisgenoten of gewoon met mensen uit jouw buurt. Een voetbalcompetitie die zijn gelijke niet kent en waar fair play en teamspirit de basisnormen- en waarden zijn. Kun jij je wel vinden in deze funny filosofie en wil je niet alleen met je mond maar ook met je voeten spreken, dan is Footy helemaal jouw ding!

Bij Footy zijn niet de prijzen prioritair maar wel het spelplezier en de sportiviteit. Ok, winnen willen we allemaal en het zou gek zijn als Footy de eerlijke strijd niet mogelijk maakt, maar niets leuker dan na de voetbalwedstrijd gezellig bij een glaasje na te praten over die fabuleuze acties, prachtige panna’s of de wervelende actie van je collega. Vind je niet? Samen winnen, samen verliezen en dat in een gezond jasje,… Of je nu kiest voor 5 tegen 5 voetbal, 6 tegen 6 voetbal, 7 tegen 7 voetbal of zelfs archery tag en bubblevoetbal… Footy has it all.

Inschrijven
footy-5v5
Altijd al in teamverband willen spelen? Bij onze 5v5, 6v6 of 7v7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!

Footy ontvangt je graag in de beste omstandigheden en koos daarom enkel voor de beste locaties die uitblinken op gebied van accommodatie en faciliteiten. Jullie zijn de helden van de dag en enkel de beste faciliteiten kunnen deze heldenstatus op gepaste wijze in de verf zetten.

De zenuwen staan gespannen, konijnenpoten worden bovengehaald en gelukbrengende rituelen zoals het dragen van die aftandse rode boxershort worden uitgevoerd. We are ready to rumble! Wij zijn er alvast 100 procent klaar voor, nu jij nog! Schrijf je snel in en beleef de voetbaldag van je leven!

footy-gallery-12

Competities

Schema's en standen

Spelregels

Wees lief voor elkaar

Locaties

Waar is Footy te vinden

Ben je al bij Footy geregistreerd? .

Inschrijven

Goed zo. Je bent weer een stap dichterbij een Footy ervaring.
Laat je gegevens achter voor meer informatie!
  • Contactgegevens